Azalean geratzen den izerdian eta hondakinetan egon daitezkeen mikroorganismoen ugalketa saihesteko oso garrantzitzua da higiene-ohitura egokiak hartzea; hau da, egunero dutxatzea (ez da derrigorrezko egunero xaboia erabiltzea), eskuak maiz garbitzea, azkazalak moztea, hortzak eskuilatzea jatorduen ostean, mukiak kentzea eta barruko arropa eta galtzerdiak egunero aldatzea.
martes, 25 de noviembre de 2008
Dieta orekatua, Dieta osasuntsua!!!
Azalean geratzen den izerdian eta hondakinetan egon daitezkeen mikroorganismoen ugalketa saihesteko oso garrantzitzua da higiene-ohitura egokiak hartzea; hau da, egunero dutxatzea (ez da derrigorrezko egunero xaboia erabiltzea), eskuak maiz garbitzea, azkazalak moztea, hortzak eskuilatzea jatorduen ostean, mukiak kentzea eta barruko arropa eta galtzerdiak egunero aldatzea.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario